Hej, jag heter Annika.
Jag driver 
AMW Friskvård&Massage AB 

Friskvård&Massage för kropp och själ, är för mig att få en balans i livet. Allt hänger ihop.
Kroppen måste må bra för att själen ska må bra och vice versa. 
Jag är uppväxt i restaurangbranschen. Där lärde jag mig allt om service och att ta hand om människor på olika sätt. Både gäster och medarbetare. Jag arbetade som kock/ kökschef. Sen vidare i skolans värld som kokerska/husmor, under mina barns skolgång. Utbildade mig till undersköterska/ gruppledare och arbetade i sjukvården och äldreboende. 
Den röda tråden genom dessa yrkesval är att jag har arbetat med och för människor, för att se till att de mår bra på olika sätt. Jag ser möjligheter inte svårigheter.  Jag älskar alla årstiderna med dess egenskaper och att vistas ute i naturen är ett sätt för mig att återhämta mig. Där kan jag gå långa promenader, lyssna, dofta, stanna upp och reflektera, plocka blåbär och svamp. Där hämtar jag min kraft. 

Min mediala väg började redan som barn. 
Jag har sett, hört, känt och drömt sanndrömmar. På den tiden pratade ingen om detta så det var något jag höll för mig själv. Du har fantasi du eller vad har du nu hittat på, var något jag hörde ofta. Jag lekte ofta för mig själv och gärna i skogen.
Vissa perioder i livet stängde jag av min förmåga. Det var inte en aktiv handling utan det blev så. När jag blev äldre och fick barn och nu barnbarn visar det sig att vissa av dem ser och hör också.         Jag började gå lite småkurser, under flera år, för att lära mig hur jag ska hantera denna förmåga. Det resulterade i att jag blev ännu mer nyfiken.  Jag har gått en treårig utbildning och nu är jag certifierat Medium. Detta är en fantastisk värld och en ynnest att få hjälpa människor med vägledning, meditation, chakrabalansering och kontakt  från andra sidan.
Jag har aldrig känt mig ensam.


Jag är massör på Studio Unique.
En salong i Huddinge där jag hyr ett rum för mina behandlingar. 
Här arbetar jag med människor som har problem med kroppens muskler på något sätt eller behöver en avslappnande stund för sig själv.                      Här tar jag även emot till mina mediala tjänster. 
Denna salong ger mig inspiration och glädje eftersom jag har trevliga arbetskamrater och kunderna  som kommer hit trivs och känner sig som hemma. Detta är ett mycket givande arbete eftersom jag kan hjälpa människor på detta sätt också.


Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång