MEDIALT

Chakrabalansering,
Själva livet påverkar kropp och själ på olika sätt. De olika chakran symboliserar både åldersperioder i livet och fysiska/ psykiska områden i kroppen. Att göra en chakrabalansering med pendel balanserar, helar och renar dina energier. Balanseringen tar bort negativa blockeringar i chakran och fyller på med positiv kraft. Jag arbetar med sexton chakran. 

Meditation,
Meditationer kan göras på många olika sätt. En del sitter i tystnad i timmar, någon annan tar  en promenad, andra kanske målar en tavla. Det som är bra med detta är att alla kan hitta sin egen väg till meditation, inget sätt är fel. När du är hos mig för en meditation, sitter eller ligger du ner. Du väljer själv om du vill du ha musik eller inte. Jag är med dig i rummet och vägleder dig, intuitivt, in i en meditation som är anpassad just för dig. 

Vägledning,                                                            Att göra en vägledning kan vara ett stöd för dig när du befinner dig i ett vägskäl i livet.                       Jag läser av dina energier och får kontakt, intuitivt, med din guide som ger dig en rekommendation av vad du kan göra Du själv har det egna ansvaret om hur du vill och kommer att göra med den information som jag ger dig. Ibland tar jag fram Tarotkort till hjälp. Du bör ha några frågor med dig till sessionen.                                                               Jag svarar inte på frågor om död, sjukdomar, spel. 

Privat sittning,                                                         Hos mig kan du även få kontakt med någon från andra sidan. De flesta av oss har någon som de skulle vilja höra av. Det kan vara någon som du har berört på något sätt eller någon som har berört dig som brukar komma på besök. Detta kan ses som en trevägskommunikation. Den från andra sidan försöker på sitt sätt att kommunicera med mig.  Jag får in symboler, tankar, känslor och ibland gester och kroppsspråk. Detta ska jag tolka, förklara och visa till dig så att du förstår vem det är. Det är inte alltid glasklart i denna värld. När du vet vem det är, lämnar jag ett litet budskap, om du vill. 

                           


Mina utbildningar:

Certifierad medium,                                                  Seven Stars center, Elisabeth Edborg, år2017-2020

Certifierad healer, andlig och Spirituell healing,    Seven Stars center, Elisabeth Edborg, år 2017-2018

Pendelhealing,                                                Spiritual healing center, Karin Möller, år 2019 

Jag är medlem i Mediumförbundet. 

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång